AKTUALNE AKCIE

06.01.2010 14:28

WurzelKraft®

Potrava zo 100 rastlín

WurzelKraft® - omnimolekulárna potravina

Svieža sila plná minerálnych látok a životnej energie pre vyčerpaný organizmus. Zásadotvorná rastlinná potravina s kvetovým pelom, bohatá na minerálne látky, obsahujúca zmes bylín, korenia, zeleniny, dyňové semienka, vlčí bôb, jablčný granulát, sladké mandle, pšeničné klíčky, pohánku, špaldu, fermentované (zkvasené) obilie, proso, slnečnicové semienka, vlašské orechy a amarant.

WurzelKraf je vyrobený z čistých rastlinných základov bez konzervačných látok, bez pridaných farbív a umelých vôní.

WurzelKraft obsahuje veľa rozmanitých prírodných vitálnych látok. Vedecká analýza zdôrazňuje obsah vitamínov A, B1, B2, B6, B12, B17,C, D, E, K1, Biotin, kyselinu pantothenová, Niacin a kyselina listová, rovnako ako dôležité minerálne látky K, Ca, Mg, Fe, Zn, Se, Cr a J.

1 kávová lyžička (3 gramy) WurzelKraftu zodpovedá 0,103 BE.
1 BE = 29 g WurzelKraftu = 10 kávových lžiček.

Príprava

WurzelKraft si môžeme zamiešať do ovsenej kaše, šalátov, polievok, ovocných a zeleninových štiav, alebo do jogurtov. Aby nedošlo ku zničeniu cenných vitamínov a minerálov, nesmie byť teplota pokrmu vyššia než 45°C. WurzelKraft môžeme konzumovat tiež samostatne. V tomto prípade dochádza k rychlejšiemu vstrebávaniu živín cez ústnu sliznicu.

Použitie

Doporučená dávka je 3–6 čajových lyžičiek denne, vždy k jedlu. Starší ľudia, tehotné ženy a športujúci by mali mať podstatne vyššie dávkovanie, 7–8 (aj viac) čajových lyžičiek denne. Toto množstvo platí taktiež u regenerácie vlasov.

WurzelKraft® je hodnotný!

Naše dnešné POTRAVINY si už bohužiaľ nezaslúžia názov „ŽIVÉ POTRAVINY“. Sú väčšinou priemyslovo vyrobené, prevarené, zamrazené alebo iným zpôsobom upravené. Ich základné suroviny často rastú u v monokultúrach a sú ochudobnené o výživné látky z pôdy. Tiež hotové produkty obsahujú veľmi málo vitálnych látok a životnej energie.

Mnoho ľudí sa dnes stravuje  v kantýnach, reštauráciách, alebo v zariadeniach fast-food. Preto je nutné vyrovnať deficit prírodnou, rastlinnou stravou, rovnako ako zásadotvornou potravinou z čistých rastlín. Tu vykoná svoju službu WurzelKraft.

Dermatest

Antioxidační  a antiradikálová schopnost produktu WurzelKraft  byla oceněna z dermatologického hlediska jako „vynikající“. Příslušné vědecké testy v laboratoři potvrdily, že produkt má „vynikající vlastnosti vzhledem k funkci ochrany buněk.“
 

Pôvodná cena: 28,40 EUR

AKTUÁLNA CENA: 24 EUR